București, 13 Aprilie 2018

Atletico Madrid se califică în semifinalele Europa League, după dubla cu Sporting, scor general 2-1

Sporting-Atletico-1-0

În fața a 35 mii de spectatori, pe stadionul José Alvalade din Lisabona, Sporting a câștigat manșa retur disputată joi cu Atletico Madrid, din sfertiurile de finală Europa League, scor 1-0, rezultatul fiind insuficient pentru ca portughezii să intre măcar în prelungirile partidei, întrucât în prima manșă disputată la Madrid, scorul a fost 2-0 în favoarea lui Atletico. Golul echipei Sporting, a fost marcat de Montero, în minutul 28.

Atletico Madrid se califică astfel în semifinalele Europa League, datorită golaverajului, urmând să aștepte rezultatul tragerii la sorți, de vineri, orele 14:00.

Antrenorul echipei Atletico Madrid, argentinianul Diego Simeone, de 47 ani, a declarat după calificarea în semifinalele Europa League, conform cotidianului spaniol AS, următoarele: "Da, mă așteptam să sufăr. Echipele în Europa League sunt din ce în ce mai competitive, acasă ele devin puternice. Prima repriză a întâlnirii cu Sporting, a fost una mai puțin reușită, în a doua parte ne-am creat două sau trei situații bune de gol, Griezmann a avut două ocazii clare de unul-la-unul. Suntem fericiți că am reușit să eliminăm Sporting, un adversar tare, cu un antrenor bun.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii