Atletico Madrid cedează primul loc în clasament
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Atletico Madrid cedează primul loc în clasament

Diego-SimeoneBucurești, 09 februarie 2014. Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Pablo Simeone, nu a acordat importanța cuvenită în meciul cu Almeria, în care echipa sa a pierdut cu 2-0, fiind practic un rezultat neașteptat, el a spus pur și simplu că este "un joc de fotbal" și nu vrea să vorbească de arbitraj.

Antrenorul lui Atletico Madrid a subliniat că acesta a fost "un joc în care adversarul a încercat să pună probleme. În prima jumătate a meciului, puteam să conducem partida în cel mai bun mod, am avut șanse, dar în fotbalul avem și asemenea lucruri."

Simeone a spus că "noi nu căutăm scuze, nu vorbim de arbitrii sau altceva. Adversarul a făcut o treabă bună. Felicitări pentru rivali »

Îngrijorat de ceea ce s-ar putea întâmpla cu Tiago care a fost înlocuit în minutul 67 datorită unei recidive suferite anterior, Simeone a spus că nu crede că va fi ceva rău.

În minutul 84, portarul lui Atletico, Aranzubia vede cartonaș roșu direct pentru fault în careu și este trimis la vestiar. Penalty-ul este executat de Verza, care înscrie pentru 2-0. Primul gol pentru Almeria a fost marcat tot de Verza în minutul 80, din acțiune.

Au evoluat următoarele formații:

Almería: Esteban; Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier; Ramón Azeez, Verza; Aleix Vidal, Soriano (Hélder Barbosa, m. 57), Suso (Corona, m. 88), y Jonathan Zongo (Óscar Díaz, m. 92)

Atlético Madrid: Dani Aranzubia; Manquillo, Godín, Miranda, Juanfran; Tiago (Mario Suárez, m. 66), Gabi; Raúl García (Adrián, m. 76), Diego (Sosa, m. 67), Arda Turan, y Diego Costa

După 23 etape, Real Madrid trece pe primul loc cu 57 puncte, la egalitate cu echipa de pe locul secund, Atletico Madrid. Barcelona, cu un joc mai puțin disputat (joacă astăzi în deplasare cu Sevilla), are 54 puncte și se află pe locul 3. În cazul unei victorii la Sevilla, Barca va trece pe primul loc datorită golaverajului.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash