București, 31 Ianuarie 2019

Atalanta învinge clar Juventus, scor 3-0 și se califică în semifinalele Cupei Italiei

../Imagini-001-2019/Atalanta-Juve-3-0

Atalanta nu a dat nicio șansă echipei Juventus, cu o apărare apatică, în partida din sferturile de finală ale Cupei Italiei, disputată miercuri pe stadionul Atleti Azzurri d'Italia din Bergamo, iar scorul de 3-0 reflectă realitatea forțelor de pe teren. Golurile au fost marcate de Timothy Castagne, 37; Duvan Zapata, 39 și 86.   

După minutele în care Atalanta conducea cu 2-0, antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a fost trimis în tribune de centralul partidei, pentru proteste. Juventus, cu Cristiano Ronaldo și Dybala în echipa de start, a părut o echipă obosită, fără determinare. Pe Juventus o așteaptă meciul greu din deplasare cu Atletico Madrid din 20 februarie, din optimile Champions League și trebuie să de dea gândit celor din staff-ul tehnic al echipei.

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, după eliminarea din cursa Cupei Italiei, a comentat, conform Gazzetta delo Sport: „Atalanta a meritat victoria, pentru că a fost mult mai determinată și au gândit bine jocul. De acum, trebuie să uităm rezultatul acestui meci și să ne gândim la meciul din următoarea rundă din Serie A, împotriva Parmei. În seara asta, s-au întors unii jucători, alții au fost accidentați, iar apoi l-am pierdut pe Chiellini. Acum ne vom recupera energiile și vom privi înainte cu capul limpede".

Despre elimarea sa din prima repriză, Allegri a spus: „A fost corectă eliminarea, eram nervos. Felicitări arbitrului. În acel moment am plătit furia. Băieții sunt la pământ, dar acum strângem din dinți. Cele două meciuri din semi-finale ne vor lipsi, dar astfel putem lucra mai bine pe celelalte planuri".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/FCSB-Luzern-0-0

Citește și: Debut al lui Mihai Teja pe banca FCSB, cu un egal, în amicalul cu FC Luzern

Joi, în primul amical al FCSB disputat în cantonamentul din Spania, împotriva echipei din Elveția, FC Luzern, scorul a fost 0-0 și am consemnat astfel debutul...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X