București,  03 Ianuarie 2018

Atalanta învinge Napoli în sferturile Cupei Italiei, scor 2-1 și se califică în semifinale

Napoli-Atalanta-1-2-Cupa

Marți, pe stadionul San Paolo din Napoli, Atalanta câștigă partida din sferturile Cupei Italiei, cu Napoli, scor 2-1 și va juca în semifinale cu învingătoarea partidei dintre Juventus și Torino, care se va disputa miercuri.

În prima repriză, Napoli începe în forță și ocaziile de gol nu întârzie să apară. Prima mare ocazie vine în minutul 7, prin Callejon, atunci când mingea trimisă din 14 metri pe colțul lung, este respinsă în corner de portarul Berisha cu o intervenție excelentă.

Din foarfecă, de la 10 metri, în minutul 23, Adam Ounas a trimis pe lângă poarta lui Berisha, spre deliciul spectatorilor din tribune! Peste numai opt minute, același Ounas, centrează perfect pentru Zielinski, care din doi metri nu poate să marcheze, deviind balonul în brațele portarului.

Prima ocazie de gol și pentru Atalanta, vine în minutul 38, autor Cornelius, care a tras pe colțul scurt din 8 metri, iar mingea a trecut puțin pe lângă vinclul porții lui Sepe.

Pe un contraatac, Atalanta a deschis scorul prin Timothy Castagne, în minutul 50, cu un șut puternic din 6 metri, pe colțul scurt, 1-0.

Atalanta și-a mărit avantajul, 2-0, prin Alejandro Gomez, marcând cu un șut puternic pe colțul lung din 7 metri, la o gafă a lui Vlad Chiricheș.

Cu șase minute înainte de final, Dries Mertens reduce din scor, 2-1, cu un șut cu capul, dintre trei jucători.

Antrenorul lui Napoli, Maurizio Sarri, a declarat după înfrângerea din sferturile de finală ale Cupei Italiene împotriva Atalantei, conform Corriere Dello Sport: "Am început bine meciul, dar a doua repriză nu mi-a plăcut, parcă am fost cu capul în nori"

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii