București,  02 Ianuarie 2018

Atacantul Anthony Le Tallec de la Astra, se va transfera la Orleans, în Liga a doua din Franța

Anthony-Le-Tallec

Potrivit informațiilor din presa franceză (Francebleu), atacantul Anthony Le Tallec ar trebui să semneze cu clubul Orleans în următoarele zile. Fosta speranță internațională de 33 ani, care a fost în România de la începutul sezonului la Astra Giurgiu, declară că este "interesat" de proiect.

După ce Abraham Guié-Guié, are probleme cu inima și nu mai este folosit, USO a găsit probabil atacantul avansat pe care îl căuta în timpul mercato-ului de iarnă, Anthony Le Tallec, care ar trebui să se alăture Loiretului.

Pentru moment, nici clubul, nici jucătorul nu confirmă semnătura. Președintele USO, Philippe Boutron admite că sunt negocieri avansate. Pe de altă parte, Anthony Le Tallec confirmă, discuția cu clubul și este interesat de proiectul Orleans.

La Astra Giurgiu, Le Tallec a reușit să marcheze o singură dată, de la începutul prezentei ediții de campionat. Echipa Orleans, se află pe locul al 13-lea, din Liga a doua franceză.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii