Astra trece pe primul loc în clasament

Astra-Brasov-5-0București, 04 august 2014. Astra a reușit o victorie categorică, duminică la Giurgiu, împotriva echipei FC Brașov, trecând astfel pe primul loc în clasament.

Golurile au fost marcate de Seto Takayuky '32, Găman '69 (penalti), '70, Enache '86 şi Bukari '90+1.

Partida a fost un bun test înaintea meciului de joi a elevilor lui Isăilă pentru deplasarea cu Slovan Liberec din turul 3 al Europa League. Calificarea Astrei este aproape sigură, după succesul cu 3-0 din prima manșă.

Ioan Niculae, finanțatorul echipei Astra, a declarat la Digi Sport: ”Luni vom parafa contractul unui nou jucător, după care, zilele viitoare, vor mai veni doi jucători. Nu vă pot furniza numele fotbalistului, chiar dacă a semnat contractul pe mail, dar până nu va ajunge la noi n-are rost să dau prea multe detalii. Vă spun doar că este un jucător cu mulți ani în Primera și că mai are un frate geamăn, care în ultimul sezon a evoluat în Anglia. Și fratelui i-am făcut o ofertă, așteptăm un răspuns”.

Au evoluat formațiile:

Astra Giurgiu: Lung - Rus, Găman, Oros, Junior Morais - Laban, Seto - Enache, Budescu (Bukari '63), De Amorim (Ioniţă '73) - Fatai (Cristescu '78).

FC Braşov: Iacob - Străuţ (Enceanu '62), Machado, Leko, Serginho - Vagner, Diogo Santos (Aganovici '73), C. Munteanu, C. Cristea - Grigorie - M. Constantinescu (Buga '55).

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.