Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 05 Aprilie 2016.

Astra termină la egalitate, scor 0-0, cu Pandurii Tg. Jiu, în utima partidă a etapei a 5-a, din play-off

Astra-Pandurii, 0-0În ultimul meci al etapei a 5-a, din play-off-ul Ligii 1, disputat marți, Astra a terminat la egalitate cu Pandurii Tg. Jiu, după cel mai prost meci pe care l-a practicat elevii lui Șumudică în această primăvară și după ce mai bine de o repriză au jucat în 10 oameni.

Teixeira a fost eliminat cu câteva minute înaintea pauzei, datorită cumulului de cartonașe galbene. Probabil că va fi suspendat numai o etapă de Comisia de disciplină, întrucât nu a protestat la adresa arbitrului Sebastian Colțescu.

După meci, antrenorul echipei de pe primul loc, având un punct peste Steaua, a declarat la televiziunea Digi Sport, următoarele: "A fost o partidă în care am câștigat un punct, a fost foarte greu astăzi, am jucat cu o echipă bună, bine așezată în teren. Pandurii ne-a pus probleme, am rămas în 10 oameni. Este greu să gestionezi probleme de acest gen, mai ales când joci cu presiunea primului loc".

Marius Șumudică, a mai spus în continuare: "Eu, sunt mulțumit de punctul câștigat, care mă ajută în sensul că sunt pe primul loc și îmi permite dacă câștig la Viitorul, ca după meciul cu Steaua, să am două rezultate, mă refer și la egal și la victorie și să rămân în continuare pe primul loc".

"Arbitrajul, consider că a fost ok, îi felicit pe cei trei arbitrii, mai departe vom vedea ce se va întâmpla. Eram sigur ca după victoria cu Dinamo, de 4-1, din punct de vedere fizic o să avem probleme. Nu am reușit să ne recuperăm în timp util, față de Pandurii, care au avut două zile în plus de odihnă", a spus în încheiere Șumudică.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.