București, 12 Martie 2017

Astra și CSU Craiova, au remizat, scor 0-0, în primul meci din play-off

Astra-v-CSU_Craiova-0-0

În primul meci din play-off, al Ligii 1, disputat sâmbătă la Giurgiu, Astra și CSU Craiova, au terminat nedecis, scor 0-0, după o partidă de bun nivel tehnic. Meritul este al ambelor echipe și al brigăzii de arbitri.

Dacă în prima repriză CSU Craiova a dominat jocul și putea să deschidă scorul, la una dintre marile ocazii avute, prin Ivan, Băluță sau Bancu, în cea de-a doua parte a jocului, Astra a echilibrat jocul și prin schimbările efectuate de Marius Șumudică, putând și ei marca prin ocaziile lui Budescu, Balaure sau Teixeira.

Arbitrul Ovidiu Hațegan, a condus bine jocul, într-o manieră europeană, cu mult calm și dând cursivitate jocului, lucru care l-a cam deranjat pe antrenorul echipei Astra, fiind la un pas de a fi trimis în tribune pentru proteste.

Fundașul echipei Astra, Cristi Săpunaru, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Nu suntem supărați de faptul că nu am câștigat, cu toate că, la un moment dat, am avut meciul la îndemână, am avut și două ocazii mari. La sfîrșitul reprizei a doua, am avut și 3-4 cornere, unul după altul, repriză care a fost la discreția noastră. Păcat că n-am reușit să înscriem și să luăm cele trei puncte, pentru că este primul meci din play-off și este foarte important. Bine că nu am pierdut, am reușit să luăm un punct și ne gândim la următoarele meciuri."

După acest joc, în clasamentul play-off, Astra ocupă în continuare locul 3, cu 23 puncte, fiind urmată de CSU Craiova, cu același număr de puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii