București, 19 August 2017

Astra și CSM Poli Iași, au terminat la egalitate, în primul meci din etapa a 7-a

Astra-v-CSM-Poli-Iasi-0-0-et-7

Meciul de debut al etapei a 7-a, disputat vineri la Giurgiu, dintre Astra și CSM Poli Iași, s-a încheiat cu un scor alb, 0-0 și cu câte un jucător eliminat pentru ambele formații, după un meci anost.

În prima repriză, jucătorii echipei Astra nu au expediat nici un șut pe spațiul porții lui Kelava. Mai mult, Romario Moise este ușor eliminat de centralul partidei Florin Chivulete, pentru cumul de cartonașe galbene, cu două minute înainte de pauză, rupând astfel echilibrul partidei.

În partea a doua a meciului, au fost câteva ocazii de gol, cea mai mare a fost de partea ieșenilor, prin Kizito, în minutul 54, atunci când din 6 metri nu a putut să-l învingă pe Iliev, care a respins spectaculos.

Pe finalul meciului, în minutele suplimentare, fundașul ieșenilor Tiago Almeida a primit cartonașul roșu, fiind eliminat, pentru lovire cu cotul a adversarului.

După această partidă, Astra ocupă provizoriu, locul 4 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce ieșenii, ocupă locul 7, cu 8 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii