București, 19 Octombrie 2015.

Astra se întoarce cu toate punctele de la Chiajna

Concordia-Astra-0-2Astra Giurgiu, echipa de pe primul loc al clasamentului, a disputat duminică la Chiajna, meciul din cadrul etapei a 14-a, la capătul căruia, a terminat învingătoare, scor 2-0.

Golurile echipei antrenate de Marius Șumudică, au fost marcate de Alexandru Stan, minutul 55, în urma unui șut din afara careului și Alexandru Ioniță, minutul 73, cu un șut din 14 metri.

Prima repriză a fost echilibrată, cu o ușoară dominare a ilfovenilor, creând-uși ocazii de gol prin Lazăr (min. 18), atunci când a blocat balonul Găman și Sârghi, minutul 28, șut cu capul din poziție excelentă, pe lângă poartă.

Deși a pierdut cu 2-0, Concordia, condusă de pe bancă de Cornel Țălnar, a făcut o bună partidă, iar rezultatul poate fi considerat cam aspru. Astra a câștigat datorită faptului că la ocaziile puține care le-a avut, nu le-a ratat.

Marius Șumudică a declarat după meci, la postul TV Digi Sport, următoarele: "De patru meciuri, noi nu primim gol, în schimb marcăm, contează întrucât noi am avut probleme pe defensivă înainte, dar eu sunt un antrenor care joc ofensiv, îmi place foarte mult golul. La 1-0, nu m-am închis în apărare, am încercat să joc și să rămân cu doi atacanți. În legătură cu situația financiară de la club, nu se mai poate continua așa. Am înțeles că dacă nu plătim în trei zile, vom fi depunctați pentru o datorie și în condițiile astea nu știu dacă mai pot să-i țin pe băieți".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.