București, 21 Iulie 2017

Astra s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, după egalul cu Zira

Zira-Astra-0-0

Cu o victorie obținută acasă, scor 3-1 și un egal, scor 0-0, în deplasare, după o evoluție modestă, cu echipa din Azerbaidjan, Zira, elevii lui Edi Iordănescu s-au calificat în turul 3 preliminar al Europa League.

În primul meci din turul 3, care se va juca pe propriul teren, joia viitoare, Astra Giurgiu va întâlni echipa din Ucraina, Olexandriya, care a fost calificată direct pentru această fază a competiției Europa League.

După egalul obținut joi, la Baku, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a declarat imediat după meci, într-o intervenție telefonică la televiziunea Digi, următoarele: „A fost o calificare muncită și spun eu, și meritată! Ne-am așteptat la un joc greu, ceea ce s-a și întâmplat. Cel mai important lucru, este că am reușit să ne calificăm. Noi suntem o echipă în formare, o echipă care ne-am adunat în mai puțin de șase săptămâni, cu jucători veniți pe parcurs, cu foarte mulți jucători care în sezonul trecut au jucat foarte puțin. Lucrurile astea le-am resimțit. Mai ales, noi am jucat trei jocuri în șapte zile. Este important, că după trei meciuri oficiale, n-am pierdut niciun meci, am încheiat două meciuri fără gol primit, este un lucru pozitiv.”

„Așa cum am mai spus, mai avem nevoie de cel puțin doi jucători de creație, de ultima treime, ca să putem să ne ridicăm la o luptă pe mai multe fronturi. Cu cei care au venit mai târziu, se lucrează suplimentar la partea fizică”, a mai spus în încheiere Edi Iordănescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii