București, 10 Februarie 2018

Astra mai are nevoie de un singur punct, din ultimele două partide, pentru a juca în play-off

Astra-Gaz-4-3-et-24

Astra Giurgiu a câștigat meciul de acasă, disputat vineri cu Gaz Metan, scor 4-3 și matematic, i-ar mai trebui doar un singur punct din ultimele două partide, foarte dificile, cu CFR Cluj în deplasare și cu Dinamo, o contracandidată la un loc de play-off, acasă.

Pentru Astra Giurgiu au marcat Silviu Balaure, 20; Florentin Matei, '37; Urko Vera, '41 și Romario Moise, '77, în timp ce pentru Gaz Metan, au punctat Mario Rondon, '16; '65 și Marius Constantin, '83.

Echipa Gaz Metan, cu noile achiziții făcute în pauza competițională, a arătat excelent și numai forma bună a portarului Iliev a făcut să nu se întoarcă cu cel puțin un punct de la Giurgiu! Atacantul venezuelean Mario Rondon, de 26 ani, autorul dublei pentru Gaz Metan, a fost un adevărat pericol pentru fundașii Astrei.

Mijlocașul Silviu Balaure, autorul golului egalizator al echipei Astra, din minutul 20, a declarat la finalul partidei, la postul TV Digi, următoarele: „Cei dela Gaz Metan, au făcut foarte multe transferuri. În meciul pe care l-am jucat în tur cu ei, nu pasau așa bine. Acum ne-au pasat, nici noi nu ne-am concentrat, am avut 3-1 la pauză, am intrat puțin relaxați și ne-au dat imediat gol. Ne-am făcut noi singuri meciul greu. Următoarele două meciuri cu CFR și Dinamo sunt importante, dar eu zic că vom reuși să obținem puncte din aceste două etape.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P  

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii