Astra învinge pe Slovan Liberec și se califică în Play-off

Slovan-AstraBucurești, 08 august 2014. După egalul obținut pe teren propriu 1-1, în prima manșă a turului 3, Astra a obținut o victorie în deplasare cu scorul de 3-2, cu Slovan Liberec. Astra Giurgiu, sa calificat astfel în faza Play-off a Europa League.

Golurile au fost marcate de Gabriel Rnache în minutul 37, Laurențiu Rus, minutul 83 și Bukari, minutul 90, pentru Astra și respectiv Sural, minutul 45, Obrocnik, minutul 45+3, pentru Slovan.

Antrenorul echipei Astra, Daniel Isăila a declarat la Dolce Sport: "Arbitrul a permis intrări foarte dure. E important că am făcut față cu brio. L-am pierdut pe Laban pentru următorul meci, cu siguranță. Trebuie să facem investigații.

Băieții merită felicitați pentru că a fost un joc de luptă. Cu atât e mai mare meritul lor pentru că am reușit să câștigăm", a mai spus Isăilă.

Au evoluat următoarele formații:

Slovan Liberec: Hrosso - Mudra, Rajnoch, Pimpara, Fleisman - Obrocnik (Delarge '65), Sackey, Dubek - Sural, Hamul'ak (Hadascok '53), Frydek (Luckassen '73).

Astra Giurgiu: Lung - Pliatsikas, Găman, Oros, Junior Morais - Yahaya, Laban (Seto '37) - Enache (Rus '74), Budescu, William - Fatai (Bukari '78).

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.