București, 26 Aprilie 2017

Astra învinge Poli Timișoara, scor 4-1, în manșa tur din semifinalele Cupei României

Astra-Timisoara-4-1-Cupa

Marți, în manșa tur a semifinalelor Cupei României, Astra Giurgiu câștigă cu Poli Timișoara, scor 4-1 și este aproape cu un pas în finala Cupei, care se va desfășura pe 27 Mai, la Ploiești.

Arbitrul de centru Adrian Comănescu a acordat mult prea ușor două penalty-uri pentru Astra, ambele scoase de Constantin Budescu și nu a acordat alte două penalty-uri tot pentru Astra, la faze mult mai clare, în care chiar se impunea lovituri de pedeapsă!

Pentru Astra Giurgiu, au marcat Constantin Budescu, min. 4 (pen) și min 51 (pen), Cristi Săpunaru, min 36, Alexandru Ioniță, min 76, în timp ce pentru Poli Timișoara, a marcat Popovici, min 9.

Autorul celui mai frumos gol al meciului, scăriță peste portarul Curileac, Alexandru Ioniță, a declarat după victoria cu Poli Timișoara, la televiziunea Digi, următoarele: "Mă bucur că am reușit să marchez un gol frumos, am mai încercat dea lungul campionatului să marchez din scăriță și de aceea am mai puține goluri decât cât trebuia să am. Este bine că am ajutat echipa și că am reușit să câștigăm la o diferență destul de bună pentru retur. Cred că, 55% suntem calificați în finala Cupei, pentru că până la urmă, în fotbal se poate întâmpla orice, dar sperăm să nu pierdem calificarea și să reușim să ajungem în finală."

Returul acestei duble manșe, va avea loc într-una din datele 16/18 Mai 2017, pe stadionul Dan Păltinișanu, din Timișoara.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii