București, 07 Noiembrie 2016

Astra învinge Pandurii, scor 2-0 și speră să prindă un loc de play-off

Astra-Pandurii-2-0-etapa-15

Cu patronul echipei, Ioan Niculae, prezent în tribunele stadionului din Giurgiu, după o perioadă lungă de absență, Astra câștigă meciul cu Pandurii și speră să prindă un loc de play-off.

Astra a dominat partida în ambele reprize, punctând atunci când trebuia, cu cinci minute înaintea pauzei prin Teixeira și Alexandru Ioniță, în prima parte a reprizei secunde.

În urma acestui rezultat, cu 17 puncte, Astra se situează pe locul 10, în timp ce Pandurii se află pe locul 8, cu 19 puncte.

Fundașul echipei Astra, Cristi Săpunaru, a declarat după victoria cu Pandurii, la televiziunea Digi, următoarele: "Noi am încercat să ne asigurăm cât mai repede cele trei puncte. Suntem fericiți că am câștigat și că ne apropiem de play-off. Știam că cei de la Pandurii trec printr-o situație critică, pentru că nu este normal să-ți bați joc de niște jucători, care vin și își fac treaba zi de zi și să nu își primească banii de atâtea luni. Asta nu se întâmplă numai la Pandurii, sunt mai multe echipe la care se întâmplă așa."

"Victoria de astăzi, este victoria de care aveam nevoie, după atâtea meciuri terminate tot egal, egal și nu-i stătea bine unei echipe campioane. Este o victorie, care dă mai multă încredere jucătorilor", a mai spus în încheiere Săpunaru.

Autor, Alexandru Neață