București, 27 Noiembrie 2017

Astra învinge FCSB, scor 2-0 și se distanțează la 4 puncte față de Dinamo, în lupta pentru play-off

Astra-FCSB-2-0-et-19

Prin victoria deosebit de importantă a echipei Astra împotriva echipei FCSB, scor 2-0, în meciul disputat duminică la Giurgiu, s-au limpezit puțin apele în privința locului 1 din clasament și a ultimului loc din play-off. Astfel dacă CFR va învinge pe teren propriu pe Sepsi, în ultima partidă a etapei a 19-a, care va avea loc luni, cu trei etape înaintea pauzei de iarnă, CFR Cluj se va distanța la 5 puncte față de ocupanta locului 2, FCSB, iar Astra s-a distanțat deja la 4 puncte față de Dinamo, în lupta pentru ultima poziție din play-off.

Golurile partidei de la Giurgiu, au fost marcate de Alexandru Ioniță, în minutul 64, dintr-un penalty obținut tot de el, la o intrare hazardată în careu, a lui Gabriel Enache și Abang, cu 8 minute înaintea finalului de meci.

Ambele echipe au terminat cu câte un om în minus meciul. De la Astra a fost eliminat Alexandru Stan, pentru cumul de cartonașe galbene, în minutul 90+4, iar FCSB, care își epuizase schimbările, a fost nevoită să joace cu un om în minus, după accidentarea gravă a lui Planic, în minutul 78, atunci când portarul Niță a căzut involuntar, peste piciorul fundașului.

Mijlocașul echipei Astra Giurgiu, Alexandru Dandea, a declarat după victoria împotriva echipei FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Este o victorie importantă pentru noi și ne bucurăm că am legat în sfârșit, două victorii, pentru că veneam după o serie de 6 meciuri fără a cunoaște succesul. Am fost superiori adversarului, prin cele două goluri marcate. Steaua are o echipă foarte bună, ne-au dominat în acest meci, știam și ne așteptam la acest lucru, pentru că au jucători de calitate. Noi ne-am bazat mai mult pe contraatac și în seara aceasta ne-a reușit.”

„Înainte de meci, a venit la noi Dani Coman și ne-a anunțat că avem o primă specială pentru acest meci din partea D-lui Niculae și ne bucurăm. Se pare că ne-a motivat și victoria echipei Dinamo cu CSM Poli Iași, am simțit că sunt aproape de noi”, a spus în încheiere Alexandru Dandea.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii