București, 24 Aprilie 2018

Astra învinge Craiova, scor 1-0, în ultima partidă din play-off, a etapei a 6-a

Seto-Takayuki-aprilie-2018

În ultima partidă a etapei a 6-a, disputată luni, Astra Giurgiu a învins pe propriul teren, scor 1-0, pe CSU Craiova, prin reușita lui Seto din minutul 78. Astra Giurgiu a meritat victoria, iar jucătorii săi au avut mai multă determinare, jucând parcă și pentru antrenorul Gheorghe Mulțescu, care avea să-și ia și o revanșă față de fosta echipă. În ultimul minut al prelungirilor, Mateiu putea egala, ratând cea mai mare ocazie de gol, dar portarul Iliev a respins spectaculos.

În etapa următoare, CSU Craiova va întâlni pe propriul teren, FC Viitorul, aflată la 4 puncte în spate. O victorie a craiovenilor ar însemna consolidarea locului al 3-lea, în timp ce, o victorie a elevilor lui Gheorghe Hagi, ar însemna apropierea la numai un singur punct și lupta pentru locul 3 va continua între cele două echipe.

Autorul singurului gol, mijlocașul japonez, Seto Takayuki, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un meci greu, mă bucur că am marcat un gol, întrucât nu mai marcasem demult, dar cel mai important lucru este victoria. Nu contează cine marchează, important este să câștigăm. Cred că am surprins cu noul sistem de joc, n-am dat posibilitatea Craiovei să își facă jocul.”

„Jucătorii Craiovei au jucat și în Cupa României și de aceea cred că au fost mai obosiți. Noi am pregătit bine meciul și ne bucurăm de victorie. Am blocat foarte bine pe cei trei atacanți ai Craiovei și este bine că am jucat cu trei fundași centrali și că ne-a ieșit sistemul de joc. Pentru noi, urmează restanța cu Iașiul, vom merge acolo să jucăm bine și să câștigăm”, a spus în încheiere Seto .

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii