Astra câștigă al treilea meci în Copa del Sol
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Astra câștigă al treilea meci în Copa del Sol

Astra-pregatiriBucurești, 03 februarie 2014. Astra Giurgiu a câștigat duminică al treilea amical cu echipa suedeză AIK Stockholm, cu scorul de 1-0, într-un meci contând pentru turneul Copa del Sol din Spania.

Astra are punctaj maxim în „Copa del Sol” – ediţia 2014, golul lui Paul Papp, din meciul cu AIK Stockholm aducînd al treilea succes consecutiv al echipei lui Daniel Isăilă în meciurile amicale din acest an. Papp a marcat primul său gol, cu capul, în min. 74, la capătul unui meci reuşit, în care Astra a fost echipa mai bună în duelul cu vice-campioana Suediei.

Isăilă a început meciul cu: Coman – Măţel, Găman, Ben Yousef, J. Morais – Yahaya, Cristescu – William, Budescu, Iorga – Alibec. Au mai intrat: Lung – Mureşan, Papp, Laban, Yoda, Seto, Yazalde, Ivanovski, Ioniţă, Enache.

Pe 5 sau 6 februarie, Astra joacă următorul meci, în funcţie de rezultatul din meciul de luni al echipei norvegiene Molde, având şanse să dispute finala turneului, conform site-ului oficial al clubului.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash