Astra a preluat conducerea clasamentului
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Astra a preluat conducerea clasamentului

Astra-FC_Botosani-5-0Bucuresti, 25 noiembrie 2013. Prin victoria categorică înregistrată duminică împotriva SC Botoșani cu 5-0, Astra a preluat șefia clasamentului atât la puncte cât și la golaveraj.

Disputată pe o ploaie puternică, Astra și-a făcut meciul ușor înscriind repede prin Gabriel Enache și William în minutele 9 și 17.

Au mai punctat Enache în minutul 33 și Seto pe finalul primei reprize, pentru ca înaintea fluierului de final al meciului, Karim să stabilească scorul final de 5-0.

Antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, a spus pentru DigiSport: “Am jucat foarte bine. Am făcut un joc foarte bun, acum deja ne gândim la următorul meci, când ne vom deplasa la Timișoara.

Ne dorim să obținem mult mai multe decât anul trecut. Atunci am fost în semifinale, acum vrem mai mult, atât ca performanțe. Nu știu dacă sunt decisive meciurile cu Steaua, dar sigur importante, asta pentru ambele echipe. Dar campionatul e lung. N-am apucat să văd meciul Stelei, doar ce am vorbit cu alții. La titlu se bat aceleași echipe ca și anul trecut, dacă vă uitați o să vedeți că sunt aceleași formații valoroase".

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat: “Jocul a fost foarte frumos, am reușit multe faze în prima repriză, plus câteva în partea secundă. Dacă vor lua meciurile în serios și vor juca la capacitate aproape maximă, atunci rezultatele vor fi pe măsură".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash