București, 16 Octombrie 2015.

Astra a învins FC Viitorul cu scorul de 3-0 și se califică în semifinalele Cupei Ligii

Gabriel-Enache-Cupa-LigiiAstra Giurgiu a câștigat meciul din sferturile Cupei Ligii Adeplast, cu FC Viitorul, în meciul susținut la Ovidiu. Elevii lui Marius Șumudică au dominat jocul de la un capăt la altul, au fost mai pragmatici și mai determinați să câștige partida.

După numai 10 minute de joc, Tănase scapă pe contraatac, rămâne singur cu portarul, acesta îi închide unghiul și Găman salvează aproape de pe linia porții, în ultimul moment.

Cu câteva minute înainte de pauză, Astra deschide scorul prin Teixeira, în urma unui șut pe colțul lung din 12 metri, din pasa excelentă cu călcâiul a lui Alibec.

După un sfert de oră de la startul reprizei secunde, Alibec fructifică pasa excelentă a lui Enache și scorul devine 2-0. Alex Ioniță avea să stabileasca scorul final în urma unui șut la vinclul porții din 14 metri, din pasa lui Teixeira.

Alexandru Ioniță, autorul golului trei, a declarat după meci la postul TV, Digi Sport următoarele: "N-am mai marcat de un an și 9 luni, de când am plecat de la Rapid. Mă bucur că am spart gheața și sper la mai multe. Golul meu, nu consider că a fost o execuție care nu a mai fost văzută până acum. Mă bucur că am reușit să mergem mai departe în Cupa Ligii, sperăm s-o câștigăm, dar în același timp, sperăm să se rezolve și problemele la club, să avem liniștea financiară. În campionat ne luptăm la primul loc, în Cupa României să ajungem în finală și să vedem ce se va mai întâmpla".

Astra Giurgiu va întâlni în semifinale echipa Steaua, dubla manșă fiind programată în primăvara anului viitor.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.