Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 02 Mai 2016.

Astra a câștigat titlul de Campioană, din această ediție!

Astra Giurgiu, Campioana, editia 2015-2016Aflând-use cu 6 puncte înaintea etapei a 9-a, Astra a câștigat titlul de Campioană, datorită rezultatului meciului disputat duminică, dintre Steaua și Pandurii, încheiat la egalitate, 1-1.

Matematic, chiar dacă ar pierde următoarele jocuri, Steaua nu o mai poate prinde din urmă. Jucătorii echipei Astra, aflați în cantonament înaintea meciului cu Dinamo, de Luni, au serbat evenimentul, bucurând-use și stropind-use cu șampanie.

Antrenorul echipei, Marius Șumudică a fost purtat pe brațe și împreună cu jucătorii au cântat, chiar dacă unele cântece au fost cu trimitere la rivalii steliști.

Astra a avut o evoluție constantă de-a lungul acestei ediții de campionat, clasând-use pe primul loc cu 51 puncte după sistemul regulat, la trei puncte față de Dinamo, cu 48 puncte și la 7 puncte față de Steaua,care terminase pe locul 5. În play-off, conduce în clasament tot Astra cu 45 puncte, urmată de Steaua cu 40 puncte.

Marius Șumudică, antrenorul proaspetei Campioane a declarat duminică seara după rezultatul de egalitate al Stelei cu Pandurii, următoarele: "N-am trăit astfel de momente. Este ceva extraordinar, este meritul jucătorilor. Este un moment care trebuie să-l trăim, să-l sărbătorim, chiar dacă mâine avem meci. A fost un an greu, un an în care am format un grup puternic, o forță a grupului nemaiîntâlnită și titlul acestei ediții nu poate fi pus la îndoială, atât timp cât am câștigat și sezonul regulat și play-off-ul".

"Cred că Astra Giurgiu a practicat cel mai frumos fotbal în acest an. Am intrat în istorie, împreună cu băieții, nu singur și undeva acolo, într-un colțișor, va fi scris și numele meu", a încheiat Șumudică.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.