București, 07 Martie 2017

Astra Giurgiu termină pe podium sezonul regular, după opt victorii consecutive

Astra-Botosani-3-0-etapa-26

Astra Giurgiu termină în forță sezonul regular al Ligii 1, după ce a dispus în ultima partidă disputată luni, cu scorul de 3-0, de FC Botoșani, echipă al cărui antrenor, Leo Grozavu, și-a luat la palme un jucător de pe banca de rezerve!

Așteptăm să vedem dacă se autosesizează Comisiile de disciplină în cazul Grozavu, întrucât fapta reprobabilă nu poate fi trecută cu vederea. Un antrenor, în afară faptului că trebuie să știe să-și antreneze jucătorii, trebuie să fie și un bun pedagog.

Pentru echipa lui Marius Șumudică, au marcat Budescu, Claudiu Belu și Sergiu Buș, în minutele 55, 77 și respectiv 84.

Singura ocazie de gol din prima repriză, a aparținut oaspeților, prin Mihai Roman în minutul 15. După pauză, lucrurile s-au schimbat în bine pentru elevii lui Șumudică, reușind să-și creeze ocazii de gol, iar trei dintre ele au fost și concretizate pe tabelă.

Atacantul Constantin Budescu, a declarat după victoria cu 3-0, la televiziunea Digi, următoarele: "În play-off, când o să înceapă un nou campionat, o să avem meciuri dificile. Atuurile echipei pentru play-off, sunt forța jucătorilor, îl avem și pe Șumi alături de noi. Ne strângem foarte bine, avem moralul bun, avem 8 victorii la rând și sperăm să o ținem tot așa."

"Eu mă bucur că sunt la Echipa Națională și vom vedea dacă o să joc sau nu. Sper să nu dezamăgesc, pentru că am revenit din nou și sper să facem o figură frumoasă și să învingem Danemarca acasă", a spus în încheiere Constantin Budescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii