București, 04 Decembrie 2018

Astra Giurgiu și FC Botoșani, au terminat la egalitate în ultima partidă a etapei a 17-a

Faza-meci-Astra-Botosani-1-1

Luni, la Giurgiu, Astra și FC Botoșani au remizat, scor 1-1, în ultima partidă din etapa a 17-a. Cele două goluri au fost marcate de Claudiu Belu, în minutul 74, pentru Astra și respectiv, Ovidiu Burcă, minutul 55 pentru FC Botoșani.  

Terenul de joc a arătat bine, însă vremea la ora jocului a fost puțin potrivnică, cu ceață și chiciură, temperatura fiind sub -7° C. Meciul a avut ritm, datorită frigului, care a obligat jucătorii să alerge cât mai mult, însă ocaziile clare de gol au fost destul de rare. De la gazde am putut remarca forma bună de joc a lui Denis Alibec, care s-a remarcat prin câteva pase geniale.

Antrenorul echipei FC Botoșani, a declarat la televiziunea Digi, după egalul obținut la Giurgiu, următoarele: „În condițiile de astăzi, sunt mulțumit de rezultat, pentru că am avut multe probleme de efectiv. Avem 5 jucători accidentați, am avut practic un singur mijlocaș central disponibil, Papa. A trebuit să improvizez, dar aș vrea să-mi felicit echipa, pentru efortul depus. Jucătorii au crezut în rezultat, puteam să și câștigăm, dar pe de altă parte, jocul a fost destul de echilibrat. Am întâlnit o echipă bună, eram convins că va da totul să câștige, pentru că, practic ei sunt în lupta pentru play-off, iar pe de altă parte, aveau și un lejer avantaj, pentru că antrenorul Costel Enache, cunoștea jucătorii, le știa calitățile, defectele.”

După acest rezultat, Astra Giurgiu, ocupă locul 7 în clasament, cu 21 puncte, urmând ca în etapa intermediară din această săptămână, să se deplaseze joi la Călărași, pentru partida cu Dunărea. FC Boroșani ocupă locul 9, cu 20 puncte și va întâlni joi la Botoșani, formația Politehnica Iași.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Alexander-Zverev

Citește și: Alexander Zverev se impune în fața lui Novak Djokovic, scor 6-4, 6-3, în finala Nitto ATP de la Londra

Duminică, în finala Turneului Campionilor, Nitto ATP Finals, desfăşurată pe O2 Arena din Londra, germanul Alexander Zverev, învârstă de 21 ani...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X