București, 18 Mai 2017

Astra Giurgiu se califică în finala Cupei României, eliminând Poli Timișoara, scor general 7-1

Sergiu-Bus-Cupa-Romaniei

Poli Timișoara și Astra Giurgiu, s-au confruntat miercuri, în partida retur a semifinalei Cupei României, scor final 3-0, în favoarea echipei Astra, antrenate de Marius Șumudică, care se califică astfel pentru finala Cupei, cu scorul genera de 7-1.

Ionuț Popa, antrenorul echipei Poli Timișoara și-a menajat câțiva titulari pentru această partidă, întrucât având un lot subțire, este singura echipă angrenată în trei competiții interne, la această dată. Pentru acest fapt echipa, jucătorii și conducerea tehnică a echipei Poli Timișoara merită toate aprecierile! Dacă nu avea penalizarea de 14 puncte în campionat, acum Timișoara era pe prima poziție a clasamentului play-out!

Golurile de pe stadionul Dan Păltinișanu, au fost marcate de Constantin Budescu (min. 40), cu un lob de zile mari, cum rar se poate vedea chiar și la jucători care valorează zeci de milioane de euro, din cele mai titrate echipe din Europa, Sergiu Buș (min. 49) și Viorel Nicoară (min. 83).

Marius Șumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a declarat după calificarea în finala Cupei României, la televiziunea Digi, următoarele: "A fost o victorie simplă, având în vedere evoluția lui Budescu în prima repriză, cu o execuție de număr 10 veritabil. Este unul dintre cei mai mari jucători din România la ora actuală. Am vut și puțină șansă. Este adevărat că am controlat jocul, era și o diferență mare de valoare, deoarece dl. Popa n-a folosit primii unsprezece, dar eu am vrut să pregătesc această finală, întrucât pe noi ne așteaptă de acum o pauză de cam 10-12 zile până la finala Cupei României."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii