Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 26 August 2016.

Astra Giurgiu se califică în Grupele Europa League, după victoria cu 1-0, cu West Ham

West Ham- Astra, 0-1 Marius Șumudică a reușit să califice echipa Astra Giurgiu în Grupele Europa League, după eliminarea echipei londoneze West Ham United, cu scorul general 2-1.

Singurul gol al meciului de pe London Stadium, disputat joi, a fost marcat în minutul 45 de către Filipe Teixeira, din pasa ideală a lui Daniel Niculae, cu un șut pe colțul lung din 12 metri.

Cristi Săpunaru a jucat excelent, iar Silviu Lung Junior, a fost un adevărat înger păzitor al porții, salvând-uși echipa prin câteva intervenții aproape imposibie!

După meci, antrenorul echipei Astra, Marius Șumudică, a sărutat de bucurie gazonul, bucurând-use cum numai el știe să o facă! Meritul lui Șumudică constă că a crezut în calificare, trimițând în teren, încă din startul partidei o formulă de echipă ultraofensivă.

Antrenorul echipei West Ham, Slaven Bilic a declarat după meci, conform BBC Sport, următoarele: "Sunt supărat și frustrat, dar eu sunt mult mai dezamăgit decât oricine. Nu am jucat deloc bine în prima repriză sau cu dorința unei echipe de a câștiga. Cred în continuare în jucătorii mei, dar ne lipsesc acei jucători de calitate."

Marius Șumudică, care nu poate participa la meciurile echipei sale interne, după ce a fost interzis de către Federația Română de Fotbal, pentru că a jucat la pariuri sportive, a spus după meci: "Aceasta este una dintre cele mai frumoase zile din viața mea."

Vineri de la orele 14:00, are loc tragerea la sorți pentru alcătuirea Grupelor Europa League, iar echipele Astra Giurgiu și Steaua, care nu pot evolua în aceiași grupă, își vor afla adversarele.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.