București, 27 Octombrie 2018

Astra Giurgiu pierde acasă partida cu U Craiova, la scor de neprezentare

Bucuria-de-dupa-golul-lui-Koljic

Vineri la Giurgiu, într-un meci al ultimei etape a turului de campionat, Astra Giurgiu, după o prestație lamentabilă, a pierdut cu scorul de 3-0, în fața Universității Craiova. Dacă continuă parcursul din ultimele două partide, cu FCSB și cel cu Astra, Universitatea va fi greu de oprit în lupta pentru titlu.  

Golurile echipei craiovene, au fost marcate de Alexandru Mitriță, '38; Alexandru Cicâldău, '62 și Elvir Koljic, '72. Trebuie menționat faptul că, în secunda 16 a meciului, centralul Tudor Alexandru a fost foarte indulgent cu Denis Alibec și nu i-a arătat cartonașul roșu, după ce, aproape că i-a spart fața lui Kelic.

Jucătorii echipei antrenate de Gheorghe Mulțescu, Astra Giurgiu au jucat fără determinare și atitudine și nu puteau obține mai mult de la acest meci, în care au avut o singură situație mai clară de gol, prin Llullaku, în minutul 56.

Alexandru Mitriță, autorul unui gol și al unei pase de gol (pentru Cicâldău), a fost omul meciului. Mai putem remarca de la craioveni prestația lui Nicușor Bancu, cea a lui Koljic și Tiago Ferreira.

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost un meci ok. Pentru mine, în prima repriză au fost niște greșeli tehnice din partea noastră, dar am riscat puțin, iar în repriza a 2-a, am evoluat bine. Sunt mulțumit de cum merge atacul, dar putem să o facem și mai bine, întrucât avem jucători buni și avem soluții pentru toate posturile. Mitriță este un jucător bun și crește în evoluții. Koljic este un jucător bun și aveam nevoie de un astfel de jucător.”

Întrebat dacă Craiova se va lupta pentru titlu, Devis Mangia a spus: „Trebuie să continuă tot așa și dacă este posibil și mai bine. Am așteptări mai mari de la echipă, acum suntem deabia la a 13-a etapă.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Gol-anulat-Llullaku

Citește și: Concordia Chiajna, surpriza etapei a 11-a, învinge FCSB în deplasare, scor 1-0

Cu câteva sute de fani în tribune, într-un meci considerat pe teren propriu, la Voluntari, FCSB s-a văzut nevoită să cedeze toate cele trei puncte...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X