București, 09 Septembrie 2017

Astra Giurgiu obține toate cele trei puncte, din deplasarea de la Botoșani

Botosani-Astra-1-3-et-9

Vineri, în meciul de debut al etapei a 9-a din Liga 1, Astra Giurgiu, câștigă în deplasarea de la Botoșani, scor 3-1 și trece provizoriu pe podium, cu 18 puncte, la un punct distanță de ocupanta locului 1, CFR Cluj și la egalitate cu CSU Craiova și FCSB.

Laurențiu Buș, a reușit deschiderea scorului, pentru FC Botoșani, în minutul 31, cu un șut din interiorul careului. Alexandru Ioniță, autorul a două pase de gol, în minutul 44, la reușita lui Romario Moise și minutul 71, la cea a lui Claudiu Belu, a fost jucătorul determinant al victoriei echipei Astra. Golul al treilea al giurgiuvenilor, a fost înscris de Silviu Balaure, cu câteva minute înaintea finalului de meci, la o respingere în față a portarului Pap.

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, care și-a pus amprenta pe jocul echipei, a declarat la televiziunea Digi, după prima înfrângere administrată echipei FC Botoșani, pe propriul teren, următoarele: „În primul rând, este meritul total al băieților și mă bucur pentru realizarea din această seară. Ne așteptam la un joc extrem de dificil și am multe argumente în sensul acesta. Am și atenționat echipa că ne va aștepta o deplasare foarte grea și solicitantă și ca drum. În primul rând, pentru că întâlneam un adversar, care până în momentul de față, nu suferise niciun eșec acasă.”

„Veneam după o întrerupere de campionat și era foarte important să o gestionăm bine. Prin exprimarea echipei, acest lucru s-a întâmplat. Era important și în economia clasamentului, pentru că, un eșec astăzi, ar fi dus Botoșaniul la 4 puncte de noi și nu ne permiteam acest lucru. Am plecat cu trei puncte și asta ne bucură. Veneam după o serie de 6 jocuri fără înfrângere. Obiectivul nostru, în afară de reconstrucția echipei, este să rămânem în elita fotbalului românesc și pentru asta trebuie să producem rezultate”, a spus în încheiere Edward Iordănescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii