București, 27 Iulie 2019

Astra Giurgiu, la prima victorie în actuala ediție de campionat

../Imagini-006-2019/Denis-Alibec-lob-peste-portar

Vineri, într-o partidă a etapei a 3-a din Liga 1, Astra Giurgiu o învinge în deplasare pe FC Voluntari, cu scorul de 2-1, obținând prima victorie. Golurile au fost marcate de către, Mihai Căpăţână, în minutul 10, pentru FC Voluntari, Denis Alibec, minutul 42 și Valentin Gheorghe, minutul 56, pentru Astra.

Față de primele două partide, atunci când a avut o evoluție mediocră, de data aceasta, Denis Alibec, autor al unui gol, a fost în bună dispoziție de joc, fiind cel mai bun jucător al echipei antrenate de către Dan Alexa.

Cu un singur punct, din trei meciuri, FC Voluntari ocupă locul 11 în clasament, în timp ce Astra, ocupă locul 8, cu 4 puncte. În etapa următoare, ambele echipe vor evolua acasă, Voluntari va întâlni Poli Iași, iar Astra se va confrunta cu FCSB.

Antrenorul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat după eșecul cu Astra, la televiziunea Digi, următoarele: „Pe finalul primei reprize, am luat gol pe o greșeală individuală și nu știu de ce, la revenirea pe teren după pauză, n-am avut nicio reacție. Asta este o dezamăgire mare pentru mine, pentru că una vorbim în vestiar și când revenim pe teren, parcă s-a terminat meciul. Prima repriză, eu am văzut-o foarte bună, cu gol, după o acțiune foarte frumoasă, cu două ocazii prin Papazoglou și Căpățână. În a doua repriză, am făcut din nou cadou pentru ei. Vorbim de o înfrângere dureroasă, pentru că, atunci când o echipă nu are reacție, este de vină și antrenorul, dar eu cred că nu știu ce s-a întâmplat cu jucătorii după pauză.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Simona-Halep-victorie-la-Wimbledon

 

Citește și: Simona Halep câștigă al doilea său titlu de Mare Șlem din carieră, după victoria cu Serena Williams

După ce a trecut în semifinale de Elina Svitolina, Simona Halep a câștigat finala feminină de la Wimbledon, disputată sâmbătă împotriva jucătoarei Serena Williams...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X