București, 14 Septembrie 2015.

Astra Giurgiu, la a doua înfrângere, în actuala ediție de campionat

Astra-Pandurii-1-2Astra Giurgiu și Pandurii, s-au confruntat Duminică, într-un meci din cadrul etapei a 10-a, la capătul căruia, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut cu scorul de 2-1.

Denis Alibec, a marcat golul echipei Astra, în startul reprizei secunde, iar Ioan Hora a reușit dubla, în minutele 26 și 60 (penalty). Boldrin a ratat un penalty în minutul 37, portarul Lung Jr. a reușit să respingă.

Marius Șumudică nu a putut conta pe Constantin Budescu, accidentat după evoluția la echipa națională din partida cu Grecia și Teixeira, care se recuperează după o accidentare.

Tehnicianul echipei Astra, Marius Șumudică, a declarat după meci la postul de televiziune Digi Sport, următoarele: "Meciul s-a desfășurat pe contre. Am întâlnit o echipă bună, care are calitate pe faza de atac, cu jucători de viteză. Au fost mai proaspeți ca noi. Arbitrajului, nu am nimic să-i reproșez, a fost echidistant, foarte bun din toate punctele de vedere. Este a doua oară când ne arbitrează acasă, cu Viitorul n-am putut să câștigăm, astăzi la fel. De câte ori va veni Comănescu, Astra nu va câștiga niciodată, dar asta e viața".

După această victorie, Pandurii rămâne pe locul 6 în clasament, consolidând-uși un loc în Play-off. Astra rămâne provizoriu pe primul loc, cu 20 puncte, putând fi depășită la golaveraj, în cazul unei victorii, de Dinamo, care urmează să joace cu CFR Cluj, în ultimul meci al etapei, care se va disputa pe Ștefan Cel Mare, luni.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.