MartieSite-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 19 Martie 2016.

Astra Giurgiu învinge ASA Tg. Mureș, în play-off, scor 1-0

Astra-ASA Tg. Mures,1-0Astra Giurgiu a reușit a doua victorie în play-off, împotriva echipei ASA Tg. Mureș, scor 1-0, în partida disputată vineri pe propriul stadion.

Felipe Teixeira și-a demonstrat încă o dată clasa de bun marcator, prin reușita singurului gol, în minutul 51, din pasa genială a lui Denis Alibec.

Boldrin putea deschide scorul pentru Astra, dacă în minutul 34, mingea șutată puternic din marginea careului, nu lovea bara transversală.

Cei doi portari, Stăncioiu și Lung jr, s-au făcut remarcați prin câteva intervenții de excepție.

Felipe Teixeira, autorul singurului gol, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "A fost cel mai bun meci al nostru de acasă. Ne-am creat ocazii, am făcut pressing din primul minut și cred că astăzi am meritat cele trei puncte. Suntem fericiți și de acum pregătim următorul meci. Nu a fost presiune pe noi în acest meci, presiunea trebuie să o aibe altă echipă, care este pe locul doi sau trei. Noi pregătim fiecare meci să-l câștigăm, întrucât suntem pe primul loc și vrem să continuăm așa. Acum așteptăm să vedem și celelalte rezultate".

În legătură cu stadiul memoriului depus, Teixeira a spus: "Nu știu ce va fi, am avut o hotărâre pe 16 și nu știu ce a decis Liga. Nu este rezolvat dar se va rezolva. Acum nu asta mă interesează. Sunt persoane care se ocupă de asta. Eu mă ocup să joc fotbal. Îmi doresc să fiu campion cu Astra, să rămânem pe primul loc până la sfârșit și anul viitor să fiu tot aici și să jucăm în Champions League. Suntem favoriți la titlu, suntem pe primul loc, nu știu, de 20 de etape sau mai mult. Acum ne interesează să câștigăm meciul următor cu Dinamo. Mi-ar plăcea să jucăm acest meci pe Arena Națională".

După acest joc, Astra Giurgiu conduce în clasament cu 32 puncte, în timp ce ASA Tg. Mureș, rămâne pe locul 6, cu 20 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.