Astra Giurgiu calificată în finala Cupei României
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Astra Giurgiu calificată în finala Cupei României

Budescu-2014București, 17 Aprilie 2014. După returul semifinalei Cupei dintre Astra și Petrolul disputat miercuri la Giurgiu, jucătorii lui Florin Marin au reușit să se califice în finală cu scorul de 2-1. Golul din prelungirile meciului înscris de Papp a fost decisiv pentru calificare, întrucât la 1-1, finalista era Petrolul.

Petrolul a jucat în 10 jucători din minutul 85, atunci când Morar a fost eliminat pentru primirea a două cartonașe în cele trei minute cât apucase să joace.

Golurile au fost marcate de Budescu în minutul 52 și Papp în minutul 93, respectiv Tamuz, minutul 23.

Nemulțumit de eliminarea din Cupă, Răzvan Lucescu a declarat la Sport.ro, după meci următoarele: Asta este viaţa, sunt momente neplăcute. Trebuie să trecem peste astfel de momente, dar amărăciunea va rămâne. Trebuia să evităm faultul din care am primit golul doi. Ar fi putut fi evitat golul. Nu voi critica arbitrajul, dar dacă a fost ofsaid la golul doi înseamnă că o echipă a fost aruncată din finală. A fost o partidă echilibrată. Noi am dominat începutul jocului, am marcat, dar apoi am făcut un pas înapoi. E greu de acceptat o astfel de înfrângere, o astfel de ieşire din competiţie".

Antrenorul echipei Astra, Florin Marin a declarat: "Consider că am fost echipa mai bună şi ne-am calificat meritat. Jucătorii au dat dovadă de caracter, au jucat cu determinare, agresivitate. Arbitrajul a fost bun. Pentru noi urmează meciul cu Dinamo. Domnul Niculae ne-a felicitat. A fost un meci greu, dar per ansamblu eu spun că Astra a fost mai bună. Nu este doar meritul lui Budescu sau al lui Papp, este meritul întregii echipe. Suntem pregătiţi pentru finală. Steaua e o echipă bună, e destul de greu ca Dinamo să se califice".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash