București, 16 Octombrie 2016

Astra Giurgiu a remizat, scor 1-1, cu Concordia Chiajna

Într-un meci al etapei a 12-a, disputat pe stadionul Dinamo, Astra a terminat la egalitate cu Concordia, scor 1-1. Marian Cristescu a deschis scorul pentru Chiajna, în minutul 43, dintr-un penalti obținut de Marian Constantinescu, care a fost faultat în careu de Morais. Daniel Niculae a reușit egalarea în minutul 83, cu un șut cu capul din fața porții, în urma unei faze fixe, bine executate de Budescu.

Concordia a avut ocazie mare de gol în minutul 9, atunci când Marian Constantinescu scapă singur spe poartă, dar este deposedat în ultimul moment în careu, de Alexandru Stan. Astra a mai avut o altă mare ocazie de egalare în minutul 63, atunci când Budescu a șutat din 8 metri și cu un reflex de senzație, Bălgrădean prinde de pe linia porții!

La Astra, problemele continuă, mai ales după semnarea transferului lui Alibec, din iarnă la Steaua. Antrenorul Șumudică, declarând acum câteva zile, faptul că nu mai era necesar și transferul lui Alibec. În replică, Președintele Astrei Dani Coman, i-a reproșat duminică la televiziunea Digi, faptul că antrenorul nu trebuie decât să antreneze echipa și să nu se implice în problemele de management ale clubului.

După acest joc, Astra ocupă locul 11 în clasament, fiind posibil să-l piardă și să se claseze pe loc retrogradabil, dacă FC Voluntari câștigă punct sau puncte, în meciul de acasă cu ASA Tg. Mureș de duminică, de la orele 15:30.

Autor, Alexandru Neață