București, 17 Februarie 2017

Astra Giurgiu a remizat cu Genk, scor 2-2, în manșa tur din șaisprezecimile Europa League

Astra-Genk-2-2

Singura echipă românească, care a mai rămas în primăvara Europa League, Astra Giurgiu, a terminat la egalitate cu echipa belgiană Genk, scor 2-1, în manșa tur a șaisprezecimile Europa League.

După ce au fost conduși de fiecare dată, elevii lui Marius Șumudică au reușit să egaleze, iar pentru a se califica în optimile competiției, au nevoie de victorie în returul din Belgia, de joia viitoare.

Golurile din partida disputată joi la Giurgiu, au fost marcate de Budescu, minutul 43 și Seto, minutul 90, pentru Astra, respectiv Castagne, minutul 25 și Trossard, minutul 83, pentru Genk.

Portarul echipei Astra Giurgiu, Silviu Lung Junior, a declarat după meci la televiziunea Digi Sport, următoarele: "Am întâlnit un adversar bun, un adversar de posesie. Cred că astăzi am făcut un joc bun și cu mai multă atenție, puteam să și câștigăm. Calificarea se joacă, cu toate că acolo, ei pleacă cu prima șansă. Vom vedea ce se întâmplă peste o săptămână. Ne dorim din tot sufletul să ne calificăm, le-am văzut astăzi potențialul, i-am simțit și sperăm ca săptîmâna viitoare să producem încă o surpriză."

Mijlocașul Constantin Budescu, autorul primului golal echipei Astra, a declarat după meci la televiziunea Sport.ro, următoarele: "Am înțeles și eu că a fost un penalty clar neacordat în prima repriză, deși și la golul lor a fost un offsaid, dar asta este, nu avem ce face. Este bine că am revenit de două ori și am păstrat șanse pentru calificare. A fost un meci spectaculos, dar din păcate nu a fost un rezultat bun pentru noi. Nu avem meciuri în picioare, nu am făcut nici antrenamente, am făcut 4-5 antrenamente pe sintetic, unde nu puteam face mai nimic. Sperăm să ne revenim și să ajungem la cel mai înalt nivel."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii