Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 03 Mai 2016.

Astra Giurgiu a primit trofeul și medaliile de campioni, din partea LPF

Astra Giurgiu, decernarea titlului de Campioana Jucătorii echipei Astra Giurgiu au primit trofeul și medaliile din partea LPF, pentru câștigarea titlului de Campioni, după ultimul meci disputat la Giurgiu, cu Dinamo.

Jocul cu Dinamo, de luni, a fost câștigat de proaspeții campioni, care veneau după o noapte de petrecere, cu scorul de 4-2. După acest joc, se poate reține în continuare forma bună a lui Alibec, autor al unui gol și a unei pase de gol.

Despre autorul dublei, fostul jucător rapidist, Alexandru Ioniță, folosit mai puțin de Marius Șumudică în acest campionat, se va mai auzi de el, întrucât golurile marcate de el, au fost superbe.

Steaua poate sta liniștită după acest rezultat, întrucât locul doi îi este asigurat, întrucât nu mai poate fi ajunsă din urmă de nicio echipă.

După meci, Marius Șumudică, tehnicianul echipei Astra, a purtat la gât fularul rapidist și a declarat la televiziunea Dolce Sport, următoarele: "A fost o seară perfectă, de fapt după o noapte grea, o noapte în care ar fi trebuit să fiu puțin planton, ceea ce eu nu fac să-i bag în camere. Au consumat băuturi alcoolice, dar astăzi nu s-a văzut, au intrat și cred că au avut o mai bună evoluție".

"Prin victoria de azi, am vrut să lăsăm ultima impresie, care contează și astăzi am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din campionat. Toată noaptea va fi distracție pentru băieți, să se simtă bine, pentru că au muncit", a spus în încheiere Marius Șumudică.

Atacantul Denis Alibec, a declarat la Dolce Sport, următoarele: "Este o fericire enormă. Suntem foarte mulțumiți de ce am realizat anul acesta și sper să nu fie ultimul. Pe parcursul campionatului, când am văzut ce grup avem aici, am crezut în noi și cred că titlul este meritat. Principalul atu al nostru, este nea Șumi, pentru că a știut să ne țină aproape, să facă un grup unit, precum și prietenia dintre noi, care a contat foarte mult în acest campionat. Dedic titlul familiei mele și colegilor mei".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.