București, 21 Decembrie 2018

Astra-Dinamo, 4-1│Mircea Rednic: „Astăzi, cu mine în frunte, mai bine nu ne prezentam!”

Astra-Dinamo-4-1-et-21

Fără Alibec în echipă, datorită unei suspendări, Astra a surclasat Dinamo, scor 4-1 și își încheie sezonul fotbalistic pe un loc de play-off, iar Dinamo, ocupă locul 11 de playout, fără șanse de a mai prinde un loc de playoff, în cele 5 jocuri pe care le mai au de disputat în anul viitor.  

În prima parte a meciului, disputat joi la Giurgiu, Llullaku și Laurențiu Buș au înscris în minutele 7 și 36, iar în cea de-a doua parte, au mai înscris pentru Astra, Valentin Gheorghe în minutul 68 și Neluț Roșu, minutul 71. Singurul gol al echipei Dinamo, a fost marcat de Sergiu Hanca, în minutul 77. Dinamo mai putea înscrie în ultimele secunde ale meciului, prin Gomelt, însă Claudiu Belu a scos de pe linia porții.

Atacantul echipei Astra, Azdren Llullaku, cel mai bun jucător de pe teren, a declarat după victoria împotriva echipei Dinamo, la televiziunea Telekom, următoarele: „Victoria foarte frumoasă, împotriva echipei Dinamo am meritat-o. În prima repriză, dacă era chiar 4-0, nimeni nu putea zice nimic, pentru că am avut multe ocazii, am avut și un spirit de grup, ceea ce ne-a transmis antrenorul să avem. Am pregătit acest meci foarte bine și aș vrea să dedic victoria antrenorului nostru, pentru că, chiar merită mult. Am marcat din nou împotriva lui Dinamo, este o victimă preferată a mea. Îmi pare rău pentru situația în care se găsește Dinamo, dar ne luptăm și noi pentru playoff și mă bucur pentru echipa mea.”

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic a spus: „Victoria echipei Astra este meritată, dar dacă analizăm, toate golurile au venit pe greșelile noastre. Chiar nu înțeleg, de ce n-am avut răbdare, ok, ne-au lipsit doi jucători, dar asta nu înseamnă că cei care au intrat nu pot să facă minim. Prima repriză, ei au stat foarte bine în teren și au așteptat greșeala noastră. Au calitate și au făcut diferența. Nimeni n-a ieșit să-l blocheze pe Llullaku, pentru că știam că are un șut foarte bun. Astăzi, cu mine în frunte, mai bine nu ne prezentam!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Sepsi-FCSB-4-2

Citește și: Pentru FCSB, locul unu este un obiectiv greu de îndeplinit, după eșecul cu Sepsi

Miercuri, la Sfântu Gheorghe, Sepsi a învins clar echpa FCSB, scor 4-2, într-o partidă din Liga 1, a etapei a 18-a și o situează pe FCSB,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X