Fotbal flash-Welcome to my website

 

Asociația marilor cluburi europene și a ligilor, vor disputarea World Cup 2022 din Qatar, la începutul verii

Sepp-BlatterBucurești, 17 Decembrie 2014. Cupa Mondială 2022 din Qatar ar trebui să se dispute între 05 mai și 4 iunie, mai degrabă decât în timpul iernii, după părerea celor mai marii mari cluburi și ligi din Europa. O decizie este de asteptată în martie 2015.

Organismul de conducere al FIFA a anunțat luna trecută, că datele cele mai probabile pentru turneul final ar fi ori în ianuarie/februarie sau noiembrie/decembrie 2022, datorită avertismentului medical al organizației, în care temperaturile din Orientul Mijlociu între lunile mai și septembrie reprezentă un "risc extrem de critic", conform BBC.

Dar CCE și EPFL - o asociație de 21 de ligi europene - cred în noua lor propunere, demonstrând modul în care turneul ar putea fi jucat în mai și iunie, fără a pune sănătatea jucătorilor, suporterilor și oficialilor la un risc, datorită temperaturilor crescute.

Ei susțin că propunerea lor ar avea cel mai mic impact asupra calendarelor edițiilor din 2021-22 sau 2022-23 ale cluburilor, care ar trebui să fie revizuite în mod serios dacă oricare dintre opțiunile favorizate de FIFA vor fi ratificate.

De asemenea, au susținut că o Cupa Mondiala în mai / iunie nu ar avea niciun impact asupra turneelor Confederației sau Cupei Mondiale, precum și un impact limitat asupra competițiile de club UEFA în timp ce coincidența cu Jocurile Olimpice de iarnă, sau lunii sfinte musulmane a Ramadanului din 02 mai, ar avea un impact.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  
 
 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.