Fotbal flash-Welcome to my website

 

Arturo Vidal a fost arestat în Santiago, pentru accident rutier

Arturo-Vidal-accidentBucurești, 17 Iunie 2015. Arturo Vidal, în vârstă de 28 de ani, mijlocașul echipei Juventus, fiind prezent la Cupa America, selecționat cu echipa națională a statului Chile, a fost implicat într-un accident de circulație, conducând sub influența alcoolului și a fost arestat.

"Conducătorul vehiculului roșu -marca Ferrari 458- a fost sub influența alcoolului", a declarat colonelul Ricardo Gonzalez.

După meciul cu Mexicul, încheiat cu scorul de 3-3, Vidal a profitat de o după-amiază liberă pentru a merge la Monticello Grand Casino, pentru distracție, aflat la 40 minute de Santiago, inaugurat în 2009, cu un spectacol al artistei Jennifer Lopez. În timp ce se se întorcea de la complexul sportiv, Ferrari condus de Vidal, s-a ciocnit cu un alt vehicul, informează cotidianul Repubblica. În Ferrari se afla și soția sa, iar după accident, au fost transportați la spital pentru îngrijirea unor răni minore.

Imaginile de televiziune au arătat pe Vidal, că a părăsit spitalul pe bancheta din spate a unei mașini de poliție. În această dimineață, instanța a acuzat pe Arturo Vidal, de conducere sub influența alcoolului. În urma testelor de impact de ieri s-au gasit pentru mijlocașul din Chile și al lui Juve, o concentrație de 1,2 grame de alcool în sânge (minim permis în țară este de 0,8).

Arturo Vidal, așteaptă pentru a fi audiat de Curtea de San Bernardo. După întâlnirea cu Federația, antrenorul naționalei Chile, Jorge Sampaoli nu a dorit să comenteze despre excluderea din lot a lui Vidal, dar este de așteptat în orele următoare o declarație oficială în acest sens și cu privire la viitorul jucătorului. Potrivit presei locale, jucătorul se confruntă cu o pedeapsă cuprinsă între 71 și 141 zile de închisoare, care sunt, de obicei, transformate într-o amendă și suspendarea dreptului de conducere pentru 24 de luni.

Alexandru Neata; img Repubblica.it

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.