Arsène Wenger respinge ironiile lui José Mourinho
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Arsène Wenger respinge ironiile lui José Mourinho

Arsene-Wenger-2014-ArsenalBucurești, 17 februarie 2014. Arsène Wenger, nu rămâne mai prejos față de atacurile lui José Mourinho, atunci când managerul lui Chelsea îl tachina ca fiind un "specialist în eșecuri" pentru că nu a câștigat niciun trofeu din 2005, ca fiind "stupide și lipsite de respect".

Mourinho pare a avea intenția să provoace o ceartă între ei în încercarea de a obține o intimidare a lui Wenger, pentru ca cursa la titlul din Premier League să atingă punctul culminant, dar managerul lui Arsenal este de neînduplecat, cu astfel de manevre care sunt în afara concepțiilor sale.

El a proiectat disprețul profesorului obosit de de un elev dificil, răspunzând la cele mai recente înțepături ale portughezului , spunând: "Sunt jenat pentru el. Sincer nu aș vorbi despre el nimic, în conferința mea de presă și nici nu am mai multe să spun. Să se concentreze pe lucruri care sunt în valoare lui, pe fotbal. eu sunt mai dezamăgit pentru Chelsea decât pentru mine. Nu vreau să intru în aceste remarci lipsite de respect și stupide."

Mourinho se pare că este de părere că Wenger a instigat la o mare dușmănie atunci când a spus că managerii de cluburi de top subestimează șansele lor de a câștiga titlul din Premier League, spunând că Mourinho, suferă de o teamă de eșec.

"Sincer, eu nu sunt interesat în lucruri de acest fel pentru mine. Iubesc fotbalul. Îmi pare rău să vă dezamăgesc. Ceea ce este interesant pentru mine este ceea ce se întâmplă pe teren."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash