Fotbal flash-Welcome to my website

 

Arsene Wenger, la meciul cu numărul 180 în Liga Campionilor

Galatasaray-Arsenal-1-4București, 10 Decembrie 2014. În ultima etapă a Grupei D a Champions League, Galatasaray a fost învinsă cu același scor 4-1 de Arsenal pe stadionul Turk Telekom Arena, neputând să își ia revanșa după dezastrul din partida tur, de pe Britannia Stadium.

Arsenal se califică pentru Optimile Champions League de pe locul 2, cu același număr de puncte, 13, cu Dortmund datorită golaverajului. În partidele directe, Arsenal a câștigat cu 2-0 la Londra pentru ca în returul cu Dortmund să piardă cu același scor, 2-0.

Antrenorul Arsene Wenger, a declarat după meci, conform The Independent: "Am dat un raspuns puternic de la început. De fiecare dată am câștigat mingea în spate, am avut penetrare bună, am marcat goluri și până la jumătatea partidei am fost foarte puternici. În a doua jumătate am suferit un pic mai mult, întrucât unii jucători nu au avut suficiente meciuri oficiale. În general, a fost o performanță puternică".

"A fost jocul meu cu numărul 180 în Liga Campionilor în seara asta, am câștigat departe de casă. Aceasta este, cred eu, este o realizare. Trebuie ca acum să ne concentrăm asupra Premiership până la sfârșitul lunii februarie și FA Cup. Acum jucăm cu Hull acasă și nu va fi un meci ușor. În luna februarie, vom vedea unde ne aflăm", a mai spus Arsene Wenger.

Alexandru Neata; img: The Independent

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  
 
 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.