București, 26 Octombrie 2018

Arsenal se impune la Lisabona, în meciul cu Sporting și își consolidează locul 1 în grupa E

Sportimg-Arsenal-0-1-et-3

În grupa E din cadrul Europa League, a avut loc joi la Lisabona, pe stadionul José Alvalade, partida dintre Sporting și Arsenal Londra și încheiată cu victoria la limită, scor 1-0, în favoarea londonezilor.  

Atacantul echipei Arsenal, Danny Welbeck a reușit să marcheze în minutul 78, reușind astfel să aducă victoria echipei sale și totodată cel de-al 11-lea succes consecutiv în toate competițiile. Cu un punctaj maxim după 3 etape, Arsenal conduce în grupe E, fiind la 3 puncte distanță, față de ocupanta locului secund, Sporting.

Echipa Sporting, antrenată de fostul antrenor al echipei Rapid București, José Peseiro, a avut o primă repriză bună, dar în cea de-a doua parte nu a reușit să mențină tempo-ul și capacitatea în ofensivă și a cedat în fața rapizilor atacanți ai echipei Arsenal, care au făcut diferența. Golul lui Welbeck a venit dintr-o greșeală a fundașului Coates, iar victoria lui Arsenal este meritată.

Antrenorul echipei Sporting, José Peseiro, a declarat după meci, conform site-ului UEFA.com: „Am avut o primă jumătate excelentă, iar în a doua parte nu am fost la fel de buni. Cred că adversarul, trebuie să recunoaștem că, este o echipă foarte bună. Mai avem încă trei meciuri și ne vom bate până la sfârșit.”

Managerul echipei Arsenal, Unai Emery, a declarat după meci conform BBC Sport: „De acum ne gândim doar la meciul următor, cu Crystal Palace, dar ne bucurăm de fiecare dată împreună cu susținătorii noștri, pentru noi este foarte important ca suporterii să fie cu noi. Pentru noi, continuarea victoriilor este ceea ce ne dorim, dar știm că nu este ușor și că putem să și pierdem. Dar trebuie să continuăm și să găsim soluția pentru ca noi să fim mai buni în primele reprize ale meciurilor".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Gol-anulat-Llullaku

Citește și: CFR Cluj învinge Astra în deplasare, scor 2-1 și urcă pe locul secund în clasamentul Ligii 1

Sâmbătă la Giurgiu, CFR Cluj a câștigat partida din cadrul etapei a 11-a, cu Astra și a urcat pe locul secund al clasamentului...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X