București, 09 Martie 2018

Arsenal obține o victorie importantă pe San Siro, scor 2-0 cu AC Milan, în optimile Europa League

Milan-Arsenal-0-2-optimi-Europa-League

Pe stadionul San Siro din Milano, într-un meci din optimile Europa League, AC Milan a pierdut prima manșă disputată joi, scor 0-2, cu Arsenal Londra.

Ambele goluri ale echipei Arsenal au fost marcate în prima repriză, prin Mkhitaryan, minutul 15 și Ramsey, minutul 45+4. Returul acestei duble manșe va avea loc joia viitoare la Londra, pe Arsenal Stadium, iar echipa condusă de pe bancă de Arsene Wenger are prima șană de calificare în sferturile de finală.

Gennaro Gattuso, antrenorul lui AC Milan, a declarat după eșecul pe teren propriu cu Arsenal, conform site-ului oficialal al UEFA, următoarele: "Nu am fost surprins de Arsenal, au mulți jucători de calitate, dar le-am dat prea mult spațiu în prima jumătate a meciului. Cu toate acestea, să nu credeți că vom merge la Londra pentru un picnic, nu avem multe șanse, dar trebuie să încercăm. Arsenal a fost în mod clar mai bună în prima repriză și ar fi putut înscrie mai multe goluri. Am avut puține șanse de gol".

De partea cealaltă, Arsène Wenger, antrenorul lui Arsenal a declarat: "Sunt mulțumit de spiritul jucătorilo și de rezultat. În repriza secundă, ritmul nostru a scăzut. Este bine să ai 2-0 la jumătatea timpului de joc. Este o victorie importantă pentru că am avut o săptămână de coșmar. O victorie importantă, dar nu o calificare. Trebuie să facem un joc bun și acasă.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii