București, 21 Octombrie 2015.

Arsenal învinge Bayern și păstrează șanse în Grupa F, a Champion League

Arsenal-Bayern-2-0Pe Emirates Stadium, Arsenal a câștigat cu 2-0 meciul disputat marți în Liga Campionilor, grupa F, cu Bayern Munchen și speră la un loc de calificare în primăvara europeană.

Speranțele tunarilor de a ajunge în faza eliminatorie, au fost în pericol după ce au pierdut primele două jocuri din grupă cu Dinamo Zagreb, 2-1 în deplasare și acasă cu Olympiakos, scor 3-2.

Arsenal, condusă de pe bancă de Arsene Wenger, a răspuns prin câștigarea meciului cu 2-0 împotriva echipei Bayern, cu Pep Guardiola pe bancă, favorita clară de a câștiga grupa F.

Bayern a dominat jocul, dar Arsenal a scos o victorie care o păstrează cu șanse, urmare a golurilor lui Giroud din minutul 77 și Özil în minutul 90.

Wenger a făcut greșeală în primele două jocuri din grupă, atunci când nu l-a folosit pe portarul Cech. În meciul de marți cu Bayern, Cech a fost rapid în acțiuni, cu un reflex superb, salvând situația de gol a lui Thiago și a arătat o bună formă sportivă salvând-uși echipa la situația de gol a lui Vidal.

Alexandru Neata; img. BILD.de

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.