București, 25 Noiembrie 2015.

Arsenal câștigă cu Dinamo Zagreb și așteaptă meciul decisiv cu Olympiakos

Arsenal-Dinamo-Zagreb-3-0Arsenal a reușit victoria cu scorul de 3-0, împotriva echipei Dinamo Zagreb din Grupa F, a Champions League în meciul disputat marți la Londra.

Pentru calificarea în optimile competiției din primăvară, elevilor lui Arsene Wenger, le trebuie victorie, indiferent de scor, în deplasarea cu Olympiakos, din ultima etapă a grupelor, 9 decembrie.

Golurile din meciul de marți, au fost marcate de Mesut Ozil, minutul 29 și de Alexis Shanchez în minutele 33 și 69.

Mijlocașul Ozil, transferat în septembrie 2013 pentru £ 42.4m la Arsenal, de la Real Madrid, a fost, fără îndoială, cel mai influent jucător al lui Arsenal în acest sezon.

Alexis Sanchez este energizantul echipei, o combinație de mișcare permanentă, intensitate și talent, dovedind-use irezistibil de cele mai multe ori.

Managerul echipei Arsenal, Arsene Wenger , a declarat după meci: "A fost o noapte bună și Bayern a făcut o treabă prea bună, învingând pe Olympiakos. Ne-am dorit să ieșim din ziua de azi cu o șansă, iar acum am realizat-o. Acum depinde de noi pentru a ne califica în meciul decisiv cu Olympiakos."

Antrenorul echipei Dinamo Zagreb, Zoran Mamić, a spus, conform BBC, următoarele: "Astăzi Arsenal a fost echipa mai bună, ei au jucat mult mai bine decât atunci când am jucat în Zagreb. Sunt sigur că pot merge mai departe. Ei au o șansă mare. Ei au multe calități, mult mai mult decât Olympiakos. În opinia mea, aceștia se vor califica."

Alexandru Neata; img: BBC/AP

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.