București, 21 Septembrie 2018

Arsenal a debutat cu victorie, în primul meci al grupei E, din Europa League, scor 4-2 cu Vorskla

Arsenal-Vorskla-4-2-gr-E

Pe stadionul Arsenal din Londra, joi, în prima etapă a grupei E din cadrul Europa League, Arsenal a învins echipa din Ucraina, Vorskla, scor 4-2, după ce în minutul 77, aveau 4-0.

Golurile au fost marcate de Pierre-Emerick Aubameyang 32, 56; Danny Welbeck 48 și Mesut Özil 74, pentru Arsenal, respectiv, Volodymyr Chesnakov 77 și Vyacheslav Sharpar 90+3, pentru Vorskla.

Managerul echipei Arsenal, Unai Emery, a declarat după meci pentri BT Sport următoarele: "A fost dezamăgitor să vedem că cele două goluri le-am primit. Pentru noi era foarte important să începem această competiție cu această victorie. Noi dăm șanse mai multor jucători să joace și să aibe încredere, deoarece avem nevoie de jucători și avem nevoie de minute pentru toți jucătorii. O victorie în aceste situații este cel mai bun lucru pentru noi. Vreau să rămânem competitivi în fiecare meci. Astăzi suntem fericiți dar este clar că trebuie să continuăm să ne îmbunătățim jocul.”

Atacantul echipei Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang, autorul unei duble, a declarat după meci, conform aceleiași surse: "Cred că am jucat bine în prima repriză si la începutul celui de-a doua. Trebuie să ne îmbunătățim jocul și să încercăm să luptăm pentru a nu primi gol până în ultimul minut. Nu am jucat anul trecut în Europa League, așa că mă bucur foarte mult să mă întorc în această competiție.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Gheorghe-Hagi-CLUJ

Citește și: Gheorghe Hagi, după victoria cu CFR: „Am fost inspirat în schimbări, am avut și șansă”

CFR Cluj, după ratarea calificării în grupele Europa League, a pierdut și în campionat, scor 1-2 cu FC Viitorul, în partida disputată la Cluj...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X