București,  01 Ianuarie 2018

Arsenal Londra a terminat la egalitate meciul din deplasare cu West Brom, scor 1-1

Arsene-Wenger-2017

Duminică, în ultima zi a anului 2017, într-un meci al etapei a 21, din Premier League, disputat la West Bromwich, Arsenal Londra a terminat la egalitate cu West Bromwich Albion, scor 1-1, după ce gazdele au egalat dintr-un penalty controversat, la un henț în careu comis de Chambers, în ultimul minut al partidei. Arsenal reușise deschiderea scorului în minutul 83, în urma autogolului lui McClean.

Managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, crede că arbitrul Mike Dean, "nu a văzut" incidentul care la determinat să dea un penalty cu întârziere, în favoarea echipei West Brom, spunând după meci, conform BBC Sport, următoarele: "Acum mulți ani, fostul vicepreședinte al Arsenal, David Dein și eu, am luptat din greu pentru ca arbitrii să devină profesioniști și să facă o treabă bună, dar nu am reușit. Avem un program foarte dificil și cred că am luptat din greu pentru a câștiga meciul, dar nu am reușit din cauza unei decizii proaste. Dean nu a văzut faza, a fost un jucător în fața lui. De aceea am pus la îndoială decizia lui.”

După acest joc, Arsenal ocupă locul 5, cu 38 puncte, în timp ce, West Brom, ocupă penultimul loc al clasamentului, cu numai 16 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii