București, 02 Decembrie 2017

Arlauskis: „Pentru mine, România este a doua casă”

Arlauskis-30-ani

Portarul echipei CFR Cluj și totodată component al Echipei Naționale a Lituaniei, portarul Giedrius Arlauskis, a împlinit vârsta de 30 de ani, fiind prezent în teren și aducând-uși contribuția la victoria echipei sale de club, CFR Cluj, în partida din deplasare cu FC Voluntari, scor 3-0.

De-a lungul carierei, a mai evoluat în România, la Unirea Urziceni, tot sub comanda lui Dan Petrescu și Steaua, echipe cu care a câștigat câte un titlu de campion.

După succesul cu FC Voluntari, Arlauskis a declarat la postul TV Digi Sport, următoarle: „Victoria de azi a fost cel mai bun cadou și plecăm cu zâmbetul pe buze. Nu ne oprim aici, mai avem două meciuri, ne vom odihni puțin și ne gândim la meciul cu Timișoara.” Întrebat ce reprezintă pentru el România, ținând cont că este și Ziua Națională, Arlauskis a spus: „Pentru mine România este a doua casă! Mă simt foarte bine aici, de aici am plecat în fotbalul mare, îmi place țara, am tot mai mulți prieteni români și mă simt extraordinar aici.”

Întrebat ce ar însemna câștigarea unui nou titlu pentru el, Arlauskis a spus: „Rămâne de văzut și de muncit, dar aș minți dacă aș spune că nu ne gândim să câștigăm titlul. Dar trebuie luat ușor fiecare meci și apoi vedem ce se întâmplă. Meciul următor este cel mai important. Avem aici un grup de jucători senzațional și aici este secretul nostru- grupul senzațional.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii