Arjen Robben: Ne-am dorit să încheiem pe o notă bună

Arjen-Robben-Cupa-Mondiala-2014București, 13 iulie 2014. Olanda a câștigat finala mică pentru locul 3 a Cupei Mondiale, dispunând de Brazilia cu scorul de 3-0. Arjen Robben, omul  meciului a declarat: "Mai presus de toate, aș dori să mulțumesc tuturor celor ne-am întâlnit în timpul șederii noastre în Brazilia. Peste tot brazilienii ne-au primit minunat. În legătură cu acest meci pentru locul al treilea, învingând Brazilia cu 3-0, a fost cel mai bun mod de a părăsi turneul. Ne-am dorit să încheiem pe o notă bună.

Am găsit spațiu și am știut să exploatăm împotriva unei echipe a Braziliei, că acest joc ar trebui să fie mental greu. Nimeni nu se aștepta să terminăm în primele patru. Călătoria noastră a fost foarte bună. Nu știu ce va fi cu această generație peste patru ani. Personal, mă simt la fel de bine și nu mă voi lăsa, voi continua să joc pentru echipa mea, pentru că este o onoare de a reprezenta țara mea. Și înainte de a ne gândi la Cupa Mondială din Rusia, deja trebuie să ne concentrăm pe campania de calificare pentru Euro 2016. "

Louis van Gaal, care conduce Manchester United, din septembrie, a fost mândru de echipa sa, după victoria cu 3-0 împotriva Braziliei, pentru locul al treilea la Cupa Mondială, declarand dupa meci urmatoarele: "Deja, au trecut doar trei zile, pentru a digera eliminarea noastră la loviturile de departajare împotriva Argentina, producând multă dezamăgire. Am plecat cu un dezavantaj că nu ar trebui să jucăm împotriva echipei țării gazdă, care a avut o zi în plus pentru a se pregăti. Ne-am dorit să terminăm pe locul al treilea și am reușit, în ciuda faptului că echipa Braziliei a rezistat. Am înregistrat cincisprezece goluri in sapte meciuri. Putem considera că Cupa Mondială pentru noi a fost un mare succes. Sunt mândru de jucătorii mei și de personalul meu".

Alexandru Neata; Image Reuters

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.