București, 19 Aprilie 2017

Arbitrul Kassai, a pus umărul la calificarea Realului în semifinalele UCL

Ribery-ocazie

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Champions League, în detrimentul echipei Bayern Munchen, cu scorul general de 6-3.

În manșa secundă disputată marți la Madrid pe stadionul Santiago Bernabéu, Real a învins după 120 de minute de joc cu scorul de 4-2. Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo (76', 104' și 109', Asensio (112'), pentru Real Madrid, respectiv Lewandowski (53' pen), Ramos (77' , autogol).

În minutul 84, atunci când Bayern conducea cu scorul de 2-1, Vidal a primit gratuit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat de arbitrul de centru, maghiarul Viktor Kassai, stricând echilibrul jocului.

Hat-trick-ul realizat de Cristiano Ronaldo, a reprezentat un record pentru el, marcând 100 de goluri în istoria UEFA Champions League, din 137 jocuri. Pe locul secund al acestui clasament, se află Lionel Messi, cu 94 goluri din 114 jocuri disputate.

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat la canalul spaniol Antena 3, conform L'Equipe, următoarele: „Am știut că dacă nu vom juca foarte bine, Bayern ar putea înscrie goluri pe orice teren. Ei au dovedit a fi o echipă excelentă, dar Real încă este Real. În prima repriză am fi putut marca unul sau două goluri. Realul este obișnuit cu suferința. Realul a fost mai bună, fără îndoială. Să marchezi șase goluri lui Bayern nu este ușor."

Carlo Ancelotti, antrenorul echipei Bayern, a declarat după meci, conform L'Equipe: „Am jucat foarte bine si meritam ceva mai bun. Știi, câștigând la Madrid, la sfârșitul timpului regulamentar, nu este ceva ușor. Cu deciziile de arbitraj, care au fost în defavoarea noastră, la cele două goluri din ofsaid ale lui Cristiano și al doilea avertisment pentru Vidal, eu nu pot fi fericit."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii