București, 20 Ianuarie 2017

Antun Palic: "Port banderola și trebuie să dau totul pentru echipă!"

Antun-Palic_2017

În al doilea meci amical al echipei Dinamo, din cadrul stagiului de pregătire din Spania, disputat vineri, cu ehipa Eintracht Braunschweig, din liga secundă a Germaniei, s-a încheiat cu victoria dinamoviștilor, scor 1-0. Daniel Popa a fost faultat în careu, în minutul 88, obținând penalty și transformat de Palic.

Echipă de start a lui Dinamo: Brănescu - Ceccarelli, Nedelcearu, Maric - Corbu, Nistor, Dudea, Filip - Hanca, Nemec, Rotariu.

Au fost și două bare, câte una pentru fiecare echipă. Mai întâi, în minutul 35, în urma unui corner, cei de la Braunschweig, trimit din 8 metri, în stâlpul porții lui Brănescu, apoi, în minutul 86, Busuladzic trage în transveraslă de la 20 metri.

Autorul singurului gol al dinamoviștilor, Antun Palic, a declarat după meci, la televiziunea Dolce Sport, următoarele: "Suntem într-o fază a pregătirii fizice și ne concentrăm mai mult pe acest lucru. Cel mai important în această perioadă, este să fim pregătiți fizic pentru competiție. Meciul a fost unul bun, mai ales din punct de vedere fizic, în fața unei echipe germane, bune."

Întrebat la ce se așteaptă în partea a doua a campionatului, Palic a spus: "Important este să jucăm bine și să câștigăm puncte, să ne apropiem de locurile din față. Trebuie să fim pregătiți și să atacăm meciurile care urmează. Este o responsabilitate în plus pentru mine și o mândrie, faptul că sunt căpitanul echipei. Port banderola și trebuie să dau totul pentru echipă!"

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii