Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Antrenorul lui FC Voluntari, Ionel Ganea, renunță la serviciile lui Daniel Pancu
 

 
București, 08 Februarie 2016.

Antrenorul lui FC Voluntari, Ionel Ganea, renunță la serviciile lui Daniel Pancu

Ionel-Ganea-FC-VoluntariIonel Ganea, noul antrenor al penultimei echipe din campionat, FC Voluntari, chemat să pregătească echipa de Mitică Dragomir, speră că poate salva echipa de la retrogradare.

Este posibil acest lucru, mai ales că, au fost aduși la echipă câțiva jucători de la Steaua (Tudorie, Ștefănescu și Enceanu) și FC Viitorul (Vlad Achim).

Intervievat telefonic la postul de televiziune Digi Sport, Ionel Ganea, a spus următoarele: "Nu este prima dată când îmi asum această răspundere sau acest risc. Țin să-i mulțumesc domnului Președinte (Dumitru Dragomir) și celor care au avut încredere în mine pentru această alegere și sper să-mi îndeplinesc obiectivul de a menține echipa în Liga 1. Am fost sunat de Dumitru Dragomir și m-a întrebat dacă vreau să lucrez cu dânsul și nu puteam să refuz un om ca domnul Președinte, pentru că am foarte multe de învățat de la dânsul".

"Cantonamentul a fost în condiții foarte bune, am avut 6 meciuri de pregătire. Toți jucătorii s-au evidențiat, îmi place să-i laud pe toți", a mai spus Ionel Ganea.

Întrebat dacă Daniel Pancu mai face parte din lot, Ganea a spus: "Eu mi-am spus punctul de vedere, am vorbit și cu Daniel, i-am spus că eu nu mă mai bazez pe serviciile lui. Este jucătorul echipei FC Voluntari și rămâne în continuare la Voluntari. În momentul de față nu este la un moment foarte ridicat din punct de vedere fizic, iar acum, am adus niște jucători în cantonament și consider că ar fi lipsă de fair-play, față de acești jucători și eu țin foarte mult la respectul reciproc. La început când am venit, mi s-a transmis că am mână liberă la echipă și eu sunt singurul răspunzător pentru rezultate".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.